20 Νοε 2010

Απρόσμενος επισκέπτης...

Σημείωση του
κ. Νίκου Τσέπελα

Απρόσμενος επισκέπτης χθες το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας μας.

Αφού με συνεχάρη για την σελίδα του «Νέστορα» προέβλεψε ότι αν θα συνεχίσει έτσι, θα αποτελέσει πολύ σύντομα το αλάτι… για κάθε πολιτικό μαγείρεμα… και κάθε πολιτική εξέλιξη σε επίπεδο νομού.

Με ρώτησε αν μπορεί να κάνει χρήση της σελίδας για να γράψει το δικό του παραπολιτικό. Του απάντησα θετικά και του διεμήνυσα ότι αυτό ισχύει για τον οποιονδήποτε(για την εφημερίδα και σε δέκα μέρες στο διαδίκτυο) αρκεί να το κάνει επώνυμα ή με ψευδώνυμο του οποίου όμως τα στοιχεία θα γνωρίζω μόνο εγώ προσωπικά για ευθύνη απέναντι στο Νόμο. Απολαύστε το πρώτο του παραπολιτικό με τον κωδικό Ν4.

Παύλο Βασιλειάδη ξέρω ότι κάνεις τηλεφωνική βόλτα… στα παυλάκια σου…(αν σου απέμειναν…) για να τα βαπτίσεις πλέον ως ντοράκια… και να τα κατεβάσεις στην Αθήνα. Πριν από μέρες στα δικά σου… κατά την προσφιλή σου έκφραση χωριά, (που όμως είναι και δικά μου), συνομίλησες με πρόεδρο ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ.

Όταν σου είπε ότι πρέπει να το συζητήσει και με μένα, αν θα πάει στη Ντόρα, του είπες ότι κουμάντο… πλέον κάνεις εσύ σε ολόκληρη την περιοχή. Πρόσεχε τι λες, που το λες και τι εννοείς γιατί αυτή τη φορά δεν θα σ’ αφήσω να λες τις μακακίες που έλεγες για τρεις μήνες μέσα από το ΔΙΚΤΥΟ μετά την ήττα σου το 2006 με τον κ. Παπαπαναγιώτου. Ούτε και τις προάλλες όταν έλεγες ότι μόνο έδωσες στην Ν.Δ. και πήρες ελάχιστα.(Ν4)

Από λάθος του σελιδοποιού της εφημερίδας μας άλλαξε ολόκληρο το νόημα του 2ου παραπολιτικού του Νέστορα την προηγούμενη Παρασκευή και έβαλε τις λέξεις αντί της «τοπικής τηλεόρασης», «τοπική τηλεκριτική». Όσοι επιθυμούν ας το ξαναδιαβάσουν για να το εμπεδώσουν καλύτερα. (Ν2)

Δεν νομίζεις ότι θέλει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη για κάποιον που νιώθει ότι χτυπήθηκε ύπουλα… να πει το «ο γέγονε, γέγονε» αν δεν προηγηθεί η ΤΙΣΙΣ που συνήθως ακολουθεί την ΥΒΡΙΝ και το «οφθαλμό αντί οφθαλμού…»;
Πόσο μάλλον από έναν άνδρα που αμάρτησε δις αλλά κάνει χρήση της σοφίας του… και γίνεται αιρεσιάρχης κατά το δοκούν;
Γι’ αυτό σου λέω!!! Με βολεύει ως προς το παρόν πιο πολύ η αγαπημένη σου ρήση «ανθ’ ων έπραξες ανθ’ ων αμοίβεσαι».(Ν2)

Μαθαίνω ότι η Ντόρα μέσω ενός γνωστού της από τη Χίο συμφώνησε με την Πέπη και το ΔΙΚΤΥΟ να της παρέχει υποστήριξη με αντάλλαγμα να βάλει τον βασιλέα Παύλο υποψήφιο βουλευτή στο Νομό μας όταν γίνουν εκλογές.
Η Πέπη θα γίνει διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου εφ’ όσον ο Παύλος εκλεγεί, το δε γραφείο του θα στεγάζεται επί της Βενιζέλου. Τον Αβραμίδη θα τον βάλουν πρόεδρο Νομαρχιακής γιατί το έχει απωθημένο από χρόνια.(Ν2)

Συνάντηση και γεύμα προς τιμήν των ιδιοκτητών και εκπροσώπων τηλεοπτικών σταθμών παραχώρησε πριν λίγες μέρες η κ. Ντόρα Μπακογιάννη στην Κηφισιά.
Το ΔΙΚΤΥΟ δεν παραβρέθηκε γιατί με την υποψηφιότητα του Παύλου ήδη πήρε το «δωράκι» του. Με τους άλλους τέσσερις δεν ξέρω τι έγινε. Μάλλον μαντίλι καλαματιανό θα πάρουν… γιατί είναι με τον Σαμαρά.(Ν2)

Εν’ όψει της νέας σχολικής χρονιάς που αρχίζει στις 1-1-2011 οι προνοητικοί επικοινωνιολόγοι σε ρόλο γονέα που γνωρίζουν τις δυνατότητες του «κουμπούρα» παιδιού τους του άρχισαν από τώρα φροντιστήριο… για να αντιμετωπίσει τον «άριστο» άλλα «νάρκισσο» μαθητή, αλλά και τον «μέτριο».(Ν2)

Τσίμπησαν οι περισσότεροι καθηγητές. Άλλοι από άγνοια, άλλοι από σκοπιμότητα δήλωσαν συμπαράσταση προς τον μαθητή. Δεν κατάλαβαν τον στόχο των επικοινωνιολόγων ότι χρόνο θέλουν να εξαγοράσουν και περίοδο χάριτος για μη σκληρή αντιπολίτευση. Αν πάνε ενάμιση χρόνο έτσι, τελείωσε η τριετία…(Ν2)

Ένας όμως απ’ αυτούς που είδε ο «κουμπούρας» επειδή τυχαίνει να είναι παλιά «καραβάνα» φροντιστηριούχος, δεν το κατάπιε το χάπι και είπε ότι είναι με το συμφέρον της πόλης. Ένας άλλος συνταξιούχος καθηγητής που ζει στους όρους του χθες δεν κατάλαβε και επαίνεσε την κίνηση ως πρωτόγνωρη. Ο γιος του «μεγάλος» φέρελπις που έχει «κουσούρι» να είναι πάντα με την εξουσία του πρόσφερε και τυροπιτάκια σε θέση ποντικοπαγίδας. Έπρεπε να ρωτήσει ο «κουμπούρας» τον «νάρκισσο» γι’ αυτό. Έτσι τον είχε κάνει και αυτόν στην αρχή.(Ν2)

Όχι!!! ο Λυκειάρχης με την Βασίλισσα της Αγγλίας δεν εμφανίστηκε. Ο Μαρκεζίνης είπε ότι αυτή ποτέ δεν «χτυπάει» η ίδια. Βάζει άλλους να το κάνουν.

Για να μιλήσουμε και στην γλώσσα της διπλωματίας, μάλλον την πολιτική του «διπλού αλόγου» εφαρμόζουν. Υποδέξου τον «κουμπούρα» εσύ, εγώ θα πλησιάσω τον «νάρκισσο» και την «κουτσή» γάτα μέχρι να ισορροπήσουμε το σύστημα. Εσύ τι λες Χρυσανθίδη, Γάτσιο και Αναστασιάδη;(Ν2)

Με την δήλωση ότι ο φόβος, η δόξα και το χρήμα επηρεάζουν την θέληση του ανθρώπου και πως τον «κουμπούρα» τον ψήφισαν μόνο 27 Σερραίοι στους 100, άφησε άναυδη την Ελένη Μωραϊτη ο κ. Αντώνης Αναστασιάδης.(Ν2)

Ελένη γιατί με τα παιδιά και τον σκηνοθέτη έπαιζες το ρόλο της κακιάς γριάς; Δεν έπρεπε λόγω του δικού σου «προσωπικού παραμυθιού» να είσαι πιο θετική και ευγενική λόγω επαγγέλματος;

Γιατί περιέστρεφες το στυλό σου επί μισή ώρα σαν να ήταν «μπαλάκι» αντι-στρες του Μαστοράκη; Τώρα που τον θυμήθηκα, επειδή μοιάζετε, Μαστοράκη θα πω τον Τηλε-Νέστορα να σε αποκαλεί. Έχετε «καρμπόν» τηλεοπτική φύση… (Ν2)

Σαββαϊδη σε συμπαθώ, αλλά ώρες – ώρες με εξοργίζεις όταν δεν διασταυρώνεις τις πληροφορίες σου. Σου έδωσε μια λίστα μια φορά ο Τσουμαρίδης και σου πλασάρει από τότε ό,τι κακακία τον συμφέρει.

Δεν σου είπε ότι η διευθύντριά σου να διασταυρώνεις κάθε πληροφορία σου; Εγώ ξέρω παλαιότερα επειδή ένας αγράμματος χωροφύλακας της παλιάς χωροφυλακής(όχι της ΕΛΛΑΣ) όταν της έδωσε μια πληροφορία την οποία ξέχασε(;) η ίδια να διασταυρώσει, τον έκατσε… στο εδώλιο (γνωρίζει και καλά νομικά) και τον πέταξε έξω από το σώμα. Άσε που στο κρατητήριο – κάτεργο δεν τον άφηνε ούτε να καπνίσει.(Ν2)

Έλα Λάζαρε!!! για να χαρεί και η διευθύντριά σου!!! Θα σου δώσω δυο «λαυράκια» υποψήφια Παυλάκια για να μην ψάχνεις και συνεχώς δείχνεις λαχανιασμένος και αγχωμένος. Ο Καλογραιάκης είναι που ενώ λέει ότι είχε Δούρειους ίππους η ΝΟΔΕ, ο ίδιος είναι Δούρειος ίππος του συναδέλφου του στρατιωτικού Αγγελίδη που μιλάει καθημερινά με την Κυπραίου(αδελφή του Μητσοτάκη).
Το τρίτο υποψήφιο «λαυράκι» για Παυλάκι είναι κουμπάρος της Πέπης από τον Λευκώνα ονόματι Γιάννης. Κάνει σαφάρι… κάθε μέρα η Πέπη εκεί. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Αυτό να το διασταυρώσεις. Τα δύο πρώτα πέστα on camera και αν σε διώξουν σαν τον Ξανθόπουλο μην βιάζεσαι. Εδώ είμαι εγώ, δεν χρειάζεται να περιμένεις και πολύ…(Ν2)

Για το δένδρο της αγάπης δεν θα μιλήσω ακόμα. Παρακολουθώ το θέμα αν και αγράμματος δικηγόρος, από νομικής πλευράς(τι να κάνουμε… απωθημένο μου είναι!!!). Αντικείμενο της έρευνας για το τίνος δικαιοδοσία ήταν να παραχωρηθεί η πλατεία Ελευθερίας. Θ’ αργήσω λίγο, λόγω έλλειψης πτυχίου.

Επειδή όμως πέρασα… ψυχολογία και έκανα «ντοκτορά» στο πεζοδρόμιο από τότε που δεν διάβαζα για νομική, θα τοποθετηθώ εγκαίρως από την πλευρά της επιστήμης που κατέχω καλά και δεν μπορεί να μου το παίξει «μεγάλος» ούτε καν ο Τσάκος.

Απλώς περιμένω τον Παύλο, την Πέπη, τα χιώτικα πρόβατα από τη Χίο μαζί με την Μαρία για να δω αν πόσες και πόσης αξίας μπάλες θα κρεμάσουν… φέτος. Πάντως εγώ κρέμασα… μερικές από πέρσι και προκαταβολικά για τον φετινό πολιτικό γάμο τους.(Ν2)

Καλλιόπη Ευαγγελίδου, με πόσο θα βαθμολογούσες μια ηθοποιό που κόντεψε να ξεγελάσει με την γλώσσα του σώματός της και όχι μόνο, έναν καθηγητή ψυχολογίας κατά τη διάρκεια μιας οντισιόν της με θέμα: «στημένη ρήξη για αποποίηση ευθυνών της επόμενης μέρας»;(Ν2)

Και δυο ερωτήσεις για νομικούς: 1)Ποιο αδίκημα διαπράττει ένας δημοσιογράφος όταν μέσω της εκπομπής του απειλεί κάποιον φωτογραφίζοντας τον; Διάβασα τον έγκριτο για μένα δικηγόρο κ. Αθανάσιο Αραμπατζή ότι είναι «δημόσια απειλή».
2)Αν ο φωτογραφιζόμενος εξ’ αιτίας της «δημόσιας απειλής» μπουκάρει… στο στούντιο και διακόψει την εκπομπή τι αδίκημα διαπράττει;

Περιμένω απαντήσεις πριν απαντήσω τελεσίδικα στο «γέγονε, γέγονε» ως αγράμματος εφημεριδοσχολιαστής. Για «τηλεοπτικός» δεν δεσμεύομαι.

Πάντα απορούσα ποιος θα μπορούσε άραγε να σταθεί σαν τέτοιος και να σας κλέψει… τηλεθέαση. Τώρα μου ήρθε μια ιδέα…(Ν2)