3 Δεκ 2010

-Με την γενική...

-Με την γενική σημερινή κρίση δύσκολα κατασκευάζονται γέφυρες, αλλά και τα γιοφύρια πλέον δύσκολα διαβαίνονται. Χρειάζονται ακόμα πολλά γι’ αυτό το διάβα…

-Με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ, κ. Στάγκο βρεθήκαμε για ένα ποτό, μου το πρόσφερε στο Κίκα. Ήρεμα, όμορφα και εποικοδομητική συζήτηση. Μου κέρασε ποτό, όχι κώνειο… που πολλοί θα το επιθυμούσαν.

-Εννιά χρόνια Δημοτικής Πρωτοβουλίας. Το 2010 συμπίπτει με την άνοδο στο Δημαρχιακό Θώκο του αρχηγού και ιδρυτή της, Πέτρο Αγγελίδη. Πέτρο να τα εκατοστίσετε.

-Ευχαριστώ επίσης τον Ταξίαρχο Ανδρέα Λαμπούση για τις ευχές του. Ανταποδίδω, σίγουρος ότι η 10η Ταξιαρχία βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

-Και αυτό το διαβάσαμε, ο πρωθυπουργός μας συγκαταλέγεται στους 100 πρώτους(79ος) σύγχρονους στοχαστές της υφηλίου σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy.

-Γιώργο Μπαντοτάκη τα «καρποφόρα δένδρα πετροβολούνται». Όλοι αυτοί που σε κριτικάρουν είναι σίγουρο ότι ήθελαν να είναι στην θέση σου. Τους ενοχλεί αφάνταστα ότι μπορείς να διαμορφώνεις πολιτική και πολιτικές προς όφελος των συμπολιτών σου και όχι για ανύπαρκτους και αδαείς.

-Ο Άρης Μουσιώνης πάλι ξαναχτύπησε. Έβαλε γυαλιά σε πολλούς ειδικούς της οικονομίας και της αρπαχτής. Όταν κάποιος το έχει μέσα του έρχεται η στιγμή που θα το βγάλει προς τα έξω. Χαίρομαι που σ’ έχω φίλο.

-Όταν την πολιτική την κάνεις επάγγελμα αυτά παθαίνεις κυρ Φωτιάδη. Καταλήγεις να σε αποκαλούν επαγγελματία πολιτικό, που το θα…. είναι το αγαπημένο μελλοντικό μόριο.

-Άλλο μειονέκτημα ενός επαγγελματία πολιτικού είναι ότι θυμάται ξαφνικά και επιλεκτικά… Βλέπε ΧΥΤΑ Σερρών στο μετόχι. Δεν νομίζω ότι διαφωνεί ο Νομάρχης μας….