14 Δεκ 2010

-Έμαθα ότι ο «κουμπούρας»


-Έμαθα ότι ο «κουμπούρας» χαίρεται που βλέπει τον «νάρκισσο» αξύριστο και καταβεβλημένο. Αν ρωτήσουμε όμως τον Χρυσανθίδη, θα μας πει ότι: «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

-Βασίλη, ένας δάσκαλος τροφοδοτεί προσδοκίες για την άριστη… ικανότητα που έχει ο μαθητής, να ξεπεράσει στο μέλλον τον ίδιο τον δάσκαλο. Αν ο μαθητής εκπληρώσει την προφητεία, στρεφόμενος όμως και κατά του δασκάλου, τότε ποιος θα φταίει;

-Κοντορεβυθούλη εθεάθης με αιθέρια ύπαρξη που για να την φτάσεις… θέλεις δίμετρη… σκάλα. Μου είπαν ότι τον λογαριασμό, όπως πάντα, τον πλήρωσε αυτή.
Κατά την διάρκεια της πληρωμής, είπες κάτι προσβλητικό για το γκαρσόν. Ίσως γιατί γνώριζες ότι ήταν ο προηγούμενος της… Γι’ αυτό σου λέω!!! Πολύ υψηλούς στόχους έβαλες που δεν συνάδουν με το μπόι σου. Τώρα ως προς το άγγιγμα… λίγο πριν το ΤΕΛΟΣ, συμφωνώ.

-Το άγγιγμα όμως, πρέπει να ξέρεις ότι για να είναι καταλυτικό, πρέπει να βγαίνει από τα βάθη της ψυχής… Μόνο έτσι επέρχεται αυτοσυνειδησία, η οποία μετατρέπεται σε χαλύβδινη βάση πάνω στην οποία μπορεί κάποιος ν’ ανέβει σιγά-σιγά για να αντέξει την όποια σαρωτική αλλαγή επέλθει πάνω στον χάρτη της μέχρι χθες………. συμπεριφοράς.

-Ειδάλλως κοντορεβυθούλη, μένεις εντός συρματοπλεγμάτων μιας αερόγαμης επικονίασης που δεν θα είναι μακριά από τον χαρακτηρισμό μιας σχέσης ιδιαίτερης, πλατωνικής και ιδιάζουσας Α-ΦΙΛΙΑΣ.

-Εσύ Μαϊκ τι λες; Συμφωνείς; Εγώ άκουσα κάτι για το “χάδι” του Πάριου στα καινούρια του τραγούδια. Μη πείτε ότι ο Νέστορας τρελάθηκε… Ξέρει τι λέει… Μέρες αγάπης είναι.

-Μου είπαν, αλλά δεν πρόλαβα να το διασταυρώσω, ότι αγράμματος… δικηγόρος από την περιοχή του πρώην Δήμου Κερκίνης, ξεσηκώνει τους κτηνοτρόφους και τη χήρα(;) του Βούλγαρου, να κάνουν αγωγή εναντίον όσων δεν πήραν τα κατάλληλα μέτρα εν καιρώ ειρήνης, για να αντιμετωπίσουν έκτακτες καταστάσεις για το κακό που έγινε τώρα. Μου είπαν ότι θα έχουν μάρτυρα τον Γιώργο Τσιάπο.

-Εσείς ιέρειες των «αντικειμενικών μέσων» αν αληθεύει η πληροφορία, θα το βγάλετε στον αέρα; Αλήθεια!!! Ποιος πήρε την απόφαση του μπαϊ-μπας για τα νερά του Στρυμόνα που εξαιτίας τους ο «ασθενής απέθανε»; Δεν έχουν ευθύνη; Γιατί όλες τις μέρες, μας ταΐζατε μπάλες κουτόχορτου με τις on line συνδέσεις σας;
Πάθαμε «Βέρτικο» όπως παθαίνουν τα ελικόπτερα ύστερα από ηλεκτρονικό πόλεμο και χάνουν τον προσανατολισμό τους…

-Αύριο βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο στην Κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων, θα πραγματοποιηθεί μουσική συναυλία με τους κ.κ. Πέτρο Γαϊτάνο και Κώστα Μακεδόνα.
Διοργανωτής, η τοπική μας εκκλησία που με τον έρανο αγάπης συνεχίζει να αντιστέκεται απέναντι στους σημερινούς «καλικάντζαρους» της εποχής μας που με ικανότητες idiot-savants, προσπαθούν απεγνωσμένα να μας κρατήσουν μακριά από το μήνυμα της γέννησης του Χριστού.
Οι ίδιοι, ποτέ δεν ένιωσαν αγάπη για τους συνανθρώπους τους, ίσως γιατί ποτέ δεν αγάπησαν πραγματικά τον εαυτό τους.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.