7 Δεκ 2010

Από σήμερα τα παραπολιτικά

-Από σήμερα τα παραπολιτικά και η τηλεκριτική του Νέστορα έχουν το δικό τους site στο διαδίκτυο. Ο καθένας πλέον μπορεί να γίνει επισκέπτης της διεύθυνσης «nestorasp.blogspot.com» για να ενημερωθεί παραπολιτικά και να διαβάσει την εβδομαδιαία τηλεκριτική των πέντε προς το παρόν τηλεοπτικών σταθμών του νομού μας.

-Λέω προς το παρόν, γιατί εκτιμώ ότι θα έρθουν ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό σκηνικό μετά την γέννηση του Θεανθρώπου και την αρχή της νέας χρονιάς. Λίγο μετά τα Φώτα, το χρώμα των προβολέων και των σημάτων των πέντε τοπικών μας T.V, θα γίνει διαφορετικό στο τηλεοπτικό Σερραϊκό μας στερέωμα.

-Υπομονή. Ο τηλεΝέστορας γνωρίζει. Δεν είναι όμως της ώρας. Αν κάνει πως δεν ξέρει το κάνει για τους αδαείς και γι’ αυτούς που δεν τον γνωρίζουν καλά.
Σωκρατική τηλεοπτική διαλεκτική εφαρμόζει για να μάθει την μία και μοναδική αλήθεια. Πτυχίο δεν έχει, αλλά Σωκρατική Ειρωνεία και διαίσθηση του περισσεύουν.
Αυτές είναι που του έδωσαν μεταπτυχιακό επαγγελματισμό στην επικοινωνία. Είναι κομμάτι της κοινωνίας και όχι κουμπί κάμερας.
Ξέρει να ζουμάρει και να εστιάζει ερασιτεχνικά… μεν(για τον αδαή) αλλά με ουσία και αυθεντικότητα για τον επαϊοντα. Εκεί εστιάζεται η δύναμή του. Υπομονή. Μαιευτική την είπαν κάποιοι, την ικανότητα να ξεγεννάει κάποιος την αλήθεια. Ναι η υπερτίμηση της σκηνοθεσίας και της συμβολής του τηλεπαρουσιαστή(ηθοποιού) είναι φαινόμενο παρακμής για τον Λέσκυ Αλμπίν.

-Θα μάθετε όταν πρέπει. Το μόνο που μπορεί να σας πει ως προς το παρόν, είναι ότι οι τρεις μάγοι… βρίσκονται σε καλό δρόμο προς την τηλεοπτική φάτνη… της Σερραϊκής Βηθλεέμ… Επίσης ανακοινώσιμο είναι ότι για την πρωτόγνωρη γέννηση που θα έρθει… δεν χρειάζονται ακριβοπληρωμένοι και αποστειρωμένοι γιατροί, οι οποίοι δεν διστάζουν κάθε φορά που θίγονται τα συμφέροντα τους να κάνουν απεργία ή λευκή απεργία ζητώντας υπερωρίες την ώρα της γέννας καμιά φορά και φακελάκι. Ο τηλεΝέστορας μπορεί να τιθασεύσει και να αντιληφθεί με επιστημονική επάρκεια τα δύο ζωικά συναισθήματα του κάθε ανθρώπου(φόβος-οργή) και να τα εξαναγκάσει να εκπέμψουν ένα ΝΕΟ σήμα ζεστασιάς στην ψυχή κάθε ανθρώπου για να ξαναγεννηθεί με τα χνώτα του το μεγάλο φως της αγάπης. Αέναο καύσιμο της όποιας επικοινωνίας για το ρε γαμώτο των Σερραίων τηλεθεατών.

-Κοντορεβυθούλη υψηλούς στόχους έβαλες. Δεν έχεις Αλ’ μπινί. Ρώτα τους γενετιστές. Αυτοί ξέρουν.

-Ήταν στραβό το κλή(ι)μα και το έφαγε και ο Γαϊδαρος… μετά την συνέντευξη Μπαντοτάκη. Για την απόλυση της Βούλας μιλάω την οποία Θόδωρε αν συνοδευτεί το λάχανο με γαϊδουρινό κρέας, δεν τρώγεται με τίποτα.

-Νόμισες εσύ δρομολόγησες την απόλυση και είναι λάθος σου. Όταν είπα ότι θα επιβιώσεις εννοούσα στη γαλαρία για να αγοραστείς… οσονούπω όσο-όσο.

-Ο Αγγελίδης θα πει τα κάλαντα στον Φωτιάδη και ο Στέφανος ως καλό νοικοκύρης θα του παραδώσει τα κλειδιά του κτιρίου της Νομαρχίας που αν το δει κανείς από ψηλά έχει το σχήμα του Ε (έψιλον). Ξέρει κανείς γιατί;

-Κώστα θέλω να πάω και εγώ στο Άγιον Όρος. Θα μου κρατήσεις θέση ή να πάω στον Γεωργιάδη; Όχι τον Λάκη, τον Ηλία του Ε.Β εννοώ.

-Μoυ ζήτησε ο Γιώργος Μπαντοτάκης να στείλω ένα μήνυμα για τον Η.Γ του Ε.Β. Το αντιγράφω:
«Ηλία σταμάτα να παριστάνεις το δεκανίκι του Θεμιστοκλή, ο γιος σου απ’ ότι έμαθα είναι καλός φιλόλογος και δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση σε αντίθεση με τον Ε.Β.

Αν ρωτήσεις τον γιό σου τον Κυριάκο και σου πει ποιος ήταν ο Σίκιννος… εγώ θα σου πω ποιος ήταν ο Αρταξέρξης… και πόσες πόλεις… του χάρισε για να ζήσει άνετα το 2006 επί εποχής Μυτιληναίου χωρίς να έχει το θάρρος να σιωπήσει πίνοντας κώνιο.

Επομένως μαθήματα Ντορικής εξόδου… απ’ το κόμμα σε μένα που έχω συνέχεια από το 1982, δεν περνάνε. Είμαι προγενέστερός της και προγενέστερος από μερικούς που θα ήθελαν για να τους αδειάζω τη γωνιά. Σταμάτα να αλλοιώνεις και να αδικείς Θεόπνευστα νοήματα χαραμίζοντας στιχάκια εκκλησιαστικών ημερολογίων για ιδίον όφελος προς χάριν δημοσιογραφικής κοκορομαχίας ».