18 Δεκ 2010

Τηλε-κριτική από τον «ΤηλεΝέστορα»


T.V ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΒΑΘΜΟΣ 10’
Ζωή Χειμωνίδου

Στο δελτίο ειδήσεων με καλεσμένο τον υπεύθυνο τύπου της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Πασχάλη Τόσιο, μπράβο στη Ζωή. Ήταν αντικειμενική. Όταν ο κ. Πασχάλης Τόσιος άρχισε να τα ρίχνει κατά του ΠΑΣΟΚ(έφθασε σε σημείο να πει ότι έτσι όπως το πάει η Κυβέρνηση, θα χρειαστούμε ως Έλληνες, εθνικό ψυχαναλυτή γιατί θα πάθουμε κατάθλιψη) η Ζωή τον έβαλε στη θέση του. Όχι μόνο με το χαμόγελο της(που έλεγε πολλά) αλλά και με τις ατάκες της.

Μπράβο και στον Πασχάλη που στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο Ηλίας Γερμανίδης, μεταμφιεσμένος. Με τέτοιο πολιτικό λόγο που εκφέρει, μόνο έτσι θα χάσει λιγότερους ψήφους το ΠΑΣΟΚ. Το ακούς Κώστα Στάγκο;

ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΒΑΘΜΟΣ 9
Προς Δ/νση

Μπράβο για το αντικαπνιστικό ρεπορτάζ που παίξατε στις 14-12-10 με καλεσμένη την πνευμονολόγο κ. Τσιούδα. Με επιλογή τέτοιων καλεσμένων περνάει θετικά το αντικαπνιστικό μήνυμα για τη διακοπή του καπνίσματος και όχι σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη που κάρφωσε τους συναδέλφους του καπνιστές στη Βουλή με επιστολή που έστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, διαμαρτυρόμενος.

Άκουσα το ίδιο βράδυ από τον Λάκη Λαζόπουλο, να του λέει: «Κυριάκο εκεί τους κλέφτες περιμέναμε να καρφώσεις, όχι τους καπνίζοντες».

ΔΙΑΥΛΟΣ ΡΟΔΟΛΙΒΟΥΣ

ΒΑΘΜΟΣ 8
Κώστας Μπούμπας

Πολύ καλή η συνέντευξη με τον κ. Γιάννη Στεφανόπουλο, Γενικό Γραμματέα του ΠΑΜΕ Ν. Σερρών, παραμονή των απεργιακών κινητοποιήσεων. Κώστα νομίζω ότι έπρεπε να παρέμβεις όταν ο Γιάννης εξέφρασε την έννοια που έχει γι’ αυτόν η λέξη πατριωτισμός…

Για όλα τα άλλα που είπε, συμφωνώ και επαυξάνω. Ειδικά με τους εφοπλιστές που πήγαν τα κεφάλαια τους στην Κίνα και την Ταϊβάν για να φτιάξουν καινούρια πλοία.

T.V.S

Βαθμός 7
Για τους τρεις συντελεστές του δελτίου ειδήσεων

Παραμονή απεργίας καλεσμένος ο πρόεδρος του Σωματείου αστυνομικών υπαλλήλων κ. Γιάννης Βακιρτζής. Αγαπητέ Γιάννη, Στέλιο και Νάντια. Το να τον πιέζετε σώνει και καλά να σας εξηγήσει γιατί οι αστυνομικοί δεν απήργησαν μαζί με όλους τους άλλους υπαλλήλους της ΑΔΕΔΥ, αυτό μόνο ως αντιαστυνομική υστερία μπορεί να εκληφθεί, την άλλη στιγμή μάλιστα που σας το εξήγησε δύο φορές.

T.V ΔΙΚΤΥΟ

ΒΑΘΜΟΣ 5
Ελένη Μωραϊτη

Είδα ρεπορτάζ απ’ το σταθμό σας, για το Δένδρο της αγάπης, με καλεσμένους γονείς ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες. Ελένη το να αφήσεις να φανεί ο πατέρας του ανήμπορου παιδιού, να δίνει το τσιγάρο στο στόμα του παιδιού και αυτό να ρουφάει, ήταν πάρα πολύ κακή εικόνα. Στο λέω ως καπνιστής. Απορώ που ήταν εκείνη την ώρα η Νάβαλη και τώρα που θα το μάθει, τι σχόλιο θα κάνει; Ότι το κάπνισμα για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, είναι ειδική ανάγκη;