11 Δεκ 2010

-«Μηλέα» καλώς ήρθες στο διαδίκτυο


 -«Μηλέα» καλώς ήρθες στο διαδίκτυο. Κάνεις μπαμ από μακριά ότι είσαι ο Γιώργος Τσο(υ)μαρίδης. «Διαβολέας» έπρεπε να πάρεις ως ψευδώνυμο. Βλέπω ότι εγκατέλειψες το «σαβούρας» και έγινες γιος κατά την μυθολογία φοράδας, που σε βύζαξε. Πάντως, ότι βύζαινες από μικρός, εξακολουθείς αυτό να τρως και τώρα, αυτό αφοδεύεις… Σαβουροφοράδας σκ..τά. Δεν σου έφτασε φαίνεται το ξύλο από τον Μπαντοτάκη.
Σε προκάλεσε δημόσια να βγεις και να τον αντιμετωπίσεις, αλλά συνεχίζεις ως στραβολέμης να κουνάς το κεφάλι σου, ενώ μιλάς, με γωνία 180 μοίρες στροφή ως δεισιδαιμονικό περιστέρι του Watson. Ίσως για να σου δώσει πάλι κάποιος τροφή… Τα άλλα που τα πήρες με την μεσολάβηση του Μπαντοτάκη σου τελείωσαν; Τι έγινε με εκείνα που σου είχε δανείσει ο ίδιος δήθεν για να κάνεις κάποια εγχείρηση και επειδή αρνήθηκες να του τα επιστρέψεις, στα ζήτησε μέσω δικηγόρου; Πόσο καιρό έκανες για να του τα επιστρέψεις;
Γράφεις πόσα έπαιρνε ο Μπαντοτάκης ως συνεργάτης βουλευτή. Δεν γνωρίζεις πόσα ξόδευε; Γιατί δεν ρωτάς τον Θωμά τον καφετζή επί της Μεραρχίας 25 που τα έβαψε μαύρα μόλις έφυγε ο Μπαντοτάκης; Γιατί δεν πήγες στην τηλεόραση για να σου πει ότι αποκαλούσες τον Μηλίδη, χειρότερο σκαντζόχοιρο από τον Χαϊτίδη;
Τι είπες στον Μπαντοτάκη για τα φωτοβολταϊκά που κάνει τώρα ο τελευταίος; Ξέρει ο κόσμος ότι θύμωσες και έφυγες από τον Μηλίδη γιατί παρουσίασε τους πρώτους 100, ο Αποστόλου. Ποιος ήρθε στο σπίτι σου και σε παρακαλούσε να επιστρέψεις και του έβαλες όρους; Ξέρει ο κόσμος ότι έδινες πληροφορίες απόρρητες στα Μ.Μ.Ε, αλλά και σε αντιπάλους συνδυασμούς;
Την ημέρα κατάθεσης του συνδυασμού ποιος κάρφωσε τον έναν υποψήφιο από τους 179 λίγο πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων σε αντίπαλο συνδυασμό και έτρεχαν τελευταία στιγμή να τον αναπληρώσουν; Τι συζητούσες με τον κ. Μιχτσόγλου το ίδιο βράδυ έξω από την πόρτα του Πρωτοδικείου; Γιατί φιλήθηκες σταυρωτά με την υποψήφια του συνδυασμού του κ. Φωτιάδη, κ. Άννα Κουρτίδου; Μου είπε και άλλα πολλά, αλλά επειδή είναι πολύ γυαλιστερά… για να σηκώσουν τηλεθέαση σε περιμένει στον αέρα… Θα σε πυροβολήσει on camera ή on line. Όσο για το διαδίκτυο με παρακάλεσε όπου σε συναντά, να τα αναπαράγει από εδώ για να σε κάνει γνωστό γιατί αυτό ήταν το πρόβλημα σου. Αν βέβαια ως «Διαβολέας» και συκοφάντης ξεπεράσεις τα όρια, δεν θα σε πάει στο Πρωτοδικείο, θα σε δείρει έξω απ’ αυτό φωνάζοντας και τις κάμερες. Όχι όπως την άλλη φορά που είχες το θράσος να πας στην υπηρεσία του, για να του κάνεις έλεγχο.

-Άρη άστο… σε πήρανε χαμπάρι. Γελάει ο κόσμος και ο Αλέκος. Βρες κάτι άλλο ή κάνε την υπέρβαση και πλησίασε τον. Είναι αρκετά έξυπνος. Κάντο υπό το φως των προβολέων όχι με συσκότιση.

-Επειδή απ’ αυτά που μισόμαθα, αλλά δεν κάνω πως τα ξέρω όλα, συνηθίζω να βλέπω τον γενικό δείκτη τιμών του Χ.Α μόνο κάθε τέλος της χρονιάς: Σε σχέση με πέρσι, ο τραπεζικός δείκτης έπεσε.(-45%).
Αλίμονο σ’ αυτούς «πούχουν σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι κι’ από προσπάππου κι από παππού, συγχρόνως μπούφος και αλεπού». Όχι αλεπού στην πολιτική. Μπούφος στα οικονομικά γιατί αν ήταν αλεπού στην πολιτική θα το είχε οσφρηστεί και θα τα είχε βγάλει έξω…
Όπως έκαναν αυτοί που οι παππούδες τους έπαιζαν χρηματιστήριο. «Όχι στο ένα πόδι λουστρίνι και στ’ άλλο τσαρούχι… να μας το παίζει ωραίος και ευρωπαίος…» Εσύ τι λες Μ.Σ;

-Στάγκο τώρα μάλιστα!!! Επιτέλους ξύπνησες. Έπρεπε να σου τα ψάλουν. Άριστη η ενέργεια το δελτίου τύπου για την επίσκεψη της Αποστολάκη.

-Τα νέα που μας έρχονται πριν την κήρυξη πολέμου ή κατά την διάρκεια αυτού είναι κατά μεγάλο μέρος αντιφατικά γιατί η μικροψυχία των ανθρώπων γίνεται πηγή απάτης και ανακρίβειας. Κατά γενικό κανόνα οι περισσότεροι τείνουν να πιστεύουν τα κακά νέα παρά τα καλά. Ο κοινός άνθρωπος που ακολουθεί γενικά ξένες προτροπές δονείται σχεδόν πάντα από την ροή αυτών των κακών νέων και οι άνθρωποι έχουν την τάση να μεγαλοποιούν ή να τα ελαχιστοποιούν ανάλογα με τους δικούς τους στόχους. Ο πραγματικός όμως ηγέτης πρέπει να μείνει σταθερός σαν τον βράχο που πάνω του σπάζει το κύμα. Όταν πάνω στις οθόνες που τοποθετεί το πεπρωμένο, προβάλετε το προσκήνιο και το παρασκήνιο του θεάτρου του πολέμου μαζί με τους κινδύνους που διαγράφονται απ’ αυτά, ο πραγματικός ηγέτης, πρέπει αφαιρετικά ή προσθετικά να διώξει ή να προσθέσει τα κραυγαλέα χρώματα για να μείνει μόνο η αλήθεια. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχει ψυχολογική και επαγγελματική επάρκεια την οποία πρέπει να ανακατώσει με κριτική ικανότητα και ένστικτο. Μόνο τότε θα είναι άτρωτο το συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει. Μόνο έτσι δεν θα κάνει το λάθος να προβεί σε ισχυρό χτύπημα του αντιπάλου που μπορεί να είναι ανεπανόρθωτο για τον ίδιο αν του το ανταποδώσει. Δεν πρέπει βέβαια να εφησυχάσει δεχόμενος αυτός το καίριο πλήγμα απ’ τον αντίπαλο γιατί ενδεχομένως αυτός να κάνει το ίδιο λάθος.(Κ)

-Συγχαρητήρια στον Ποιμενάρχη μας κ.κ. Θεολόγο για την πρόταση του στην συνεδρίαση της Ιεραρχίας να δημιουργηθεί τηλεοπτικός σταθμός της εκκλησίας. Γνήσιο παιδί… του αείμνηστου Χριστόδουλου. Ζεσταίνει τις καρδιές μας η πρόταση. Είθε κάποτε να Τον αντικαταστήσει.

-Προτείνω και τους επτά βουλευτές του νομού μας να διαθέσουν διακριτικά… το μισθό του Δεκεμβρίου στον έρανο της Μητρόπολης Σερρών, όσα δε εισέπραξαν από τις συνεδριάσεις τους σε επιτροπές, στο δένδρο της αγάπης.

-Αντιγράφω μέρος από το άρθρο του κ. Αναστασίου Καζαντζίδη(μέλος Π.Ε της Ν.Δ) που δημοσιεύτηκε στο «Ελεύθερο Βήμα» στις 10/12/10 με τίτλο «όταν θα καταστραφεί η αυτοκρατορία των ΗΠΑ»
«Ας υποθέσουμε λοιπόν(πόσο επίκαιρος είναι ο Καβάφης πάντα στους κρεμασμένους μιλιταριστές) πως το επόμενο καλοκαίρι στο Αφγανιστάν, γίνεται ένα μοιραίο ατύχημα. Αμερικανικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν… κατά λάθος μια συνοικία των… Ταλιμπάν και εκατοντάδες γυναικόπαιδα βρίσκουν τραγικό θάνατο(ένα υποθετικό γεγονός που μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, όπως μας έχουν διδάξει οι… έξυπνες βόμβες κατά το πρόσφατο παρελθόν). ‘Συγνώμη λάθος’ θα πουν οι στρατηγοί. Οι μουλάδες έχουν όμως διαφορετική άποψη και προκηρύσσουν Τζιχάντ! Κατά εκατοντάδες οι εκπαιδευμένοι από τους Αμερικανούς Αφγανοί στρατιώτες υπακούν στην θεία εντολή και ενώνονται με τους αντάρτες ταλιμπάν και σκορπούν τον πανικό στα αμερικανικά στρατεύματα στην έρημο…»