4 Δεκ 2010

Τηλε-κριτική από τον «ΤηλεΝέστορα»

Σημείωση
Επειδή βρισκόμαστε στο τέλος της χρονιάς και οι τηλεοπτικοί σταθμοί ετοιμάζονται ενόψει της νέας χρονιάς θα καταρτίσουν το νέο τους πρόγραμμα, εκεί θα εστιάσω σήμερα την τηλεκριτική μου.

T.V.S
Επειδή τα λεφτά ο Γερασίμου δεν τα έχει προφανώς για πέταμα οι μετακινήσεις των ξενόφερτων νομίζω ότι πρέπει να κοπούν. Άλλωστε δεν δένουν με την Σερραϊκή νοοτροπία. Φαίνεται από τα τηλέφωνα της μη ανταπόκρισης. Έχουν Θεσσαλονικιώτικο αέρα, όχι του κέντρου ή του Πανοράματος, αλλά των παλιών Λαδάδικων που λέει και ο Μητροπάνος. Το δελτίο σας δεν χρειαζόταν ο μηδενιστής του 1x2. Ήδη η Νάντια ωρίμασε. Το διαφημιστικό σας για το www. SERRES.gr
πολύ καλό, αλλά ο ταξιτζής που ξεπερνάει τον δρομέα είναι η ατέλεια του τέλειου κατά τα άλλα διαφημιστικού.

ΔΙΚΤΥΟ T.V
Πολυδάπανο το δελτίο. Είναι προτιμότερο να γίνει ποιο light παρά να αναγκάζεστε να βάζουμε διαφήμιση ακόμη και για αλυσοπρίονα που έξω ήδη τα πουλάνε 50ευρώ. Έτσι πριονίζουμε…εκτός από το πρεστίζ του σταθμού και τα κομμάτια της λίγης πίτας που απέμεινε.
Αν καούν δύο πουρνάρια στο Μπέλλες και κάψει ο Τσαβέας 100ευρώ βενζίνη χωρίς να υπολογιστούν όλα τα άλλα, αυτό δεν προσφέρει και πολλά στο δελτίο. Όπως η Καβούνη δεν είναι απαραίτητο να κάνει πολυχρησία των πληροφοριών του ντέντεκτιβ. Μπορεί να φύγει και στο πολιτικό. Εγώ θα έδινα μετοχές στη Νάβαλη και την Μωραϊτη θα προσλάμβανα οικονομικό Δ/ντη και θα πήγαινα διακοπές. Ο Φιλιππινέζικος συγκεντρωτισμός δεν φέρνει έσοδα. Γραφειοκρατία και κούραση φέρνει. Το δελτίο μπορεί να γίνει πιο light με άλλα θέματα. Εμπεριέχει ήδη πολύ αρνητισμό. Από τα 20 θέματα που παίζετε τα 18 πνίγουν τον τηλεθεατή από μελαγχολία. Ρίξτε και καμιά ματιά με τον τι έκαναν οι Γερμανοί στον Alpha. Άλλωστε με αυτόν τον τρόπο πέφτει και το κόστος. Πάρτε θέματα από το διαδίκτυο.

T.V Επιλογές
Βγάλε τη Βούλα μπροστά. Αγόρασε καμιά κάμερα καινούρια και άσε τις παλιές για κανέναν φιλοξενούμενο σαν τον Μπαντοτάκη. Στους καιρούς που έρχονται μάλλον εσύ μόνο θα επιβιώσεις.
ΔΙΑΥΛΟΣ Αμφίπολης

Κώστα κάνε θέματα από την περιοχή του Δήμου. Σου αρκούν εκείνοι οι τηλεθεατές. Είναι έτοιμο να αγαπήσουν τον σταθμό όπως παλαιότερα.

Νέα Τηλεόραση
Πρέπει να ξεφύγετε από τα όρια της οικογενειακής επιχείρησης. Το να δώσεις Δέσποινα 2.000ευρώ το μήνα για ένα-δύο ρεπόρτερ δεν χάλασε ο κόσμος. Θα σου τα φέρουν πίσω και με το παραπάνω.