18 Δεκ 2010

«Man to man»


-«Man to man» αντιπολίτευση ετοιμάζεται να ασκήσει ο κ. Στέφανος Φωτιάδης. Έδωσε αρμοδιότητες και αντικείμενο σε κάθε δημοτικό του σύμβουλο από τώρα, για να γίνει «βεντούζα» σε κάθε αντιδήμαρχο του κ. Πέτρου Αγγελίδη.
Παλιός διαιτητής ο Στέφανος, ξέρει από σκληρό μαρκάρισμα. Είμαι όμως και γω παλιός Αθλητικογράφος.

-Ο κ. Θεόδωρος Μηλίδης, δεν ξέρω τι κάνει. Προφανώς από κεκτημένη ταχύτητα εξακολουθεί να ξεκουράζεται. Όπως και κατά την προεκλογική τους περίοδο. Ηλία, Αντώνη τι κάνετε; Για τον Δινάκη δεν ρωτάω, κάρτες μοιράζει ακόμη.

-Ο Παναγιώτης Κοτρώνης έτοιμος από παλιά. Ελεύθερος σκοπευτής για όλα τα θέματα. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.

-Ενδιαφέρον θα έχουν και οι επόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου όποτε κι αν γίνουν. Άκουσα τον κ. Μπαλίτη να λέει ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μετατεθούν για το τέλος της χρονιάς. Γιάννη αν είναι έτσι, εσείς γιατί βρήκατε ήδη όπως είπες από τώρα 100 υποψηφίους; Πότε και πως θα παραγάγει έργο ο θεσμός όταν εσείς από τώρα «σταυρούδια» κυνηγάτε;

-Τώρα που χιόνισε θα το πω. Δύο φορές κάποιος έγινε χάκερ και μπήκε διαδικτυακά στο αρχείο της εφημερίδας μας από την προηγούμενη μέρα, πριν τις 12 το βράδυ. Είχε αγωνία τι θα δημοσιεύσουμε την επόμενη και έκανε την κουταμάρα να απαντήσει έμμεσα και σε σχόλια που τον αφορούσαν.

-Στο χωριό μου πολύ παλιά όταν χιόνιζε, ο πατέρας μου, μου είχε διδάξει πως με την σκάφη μπορούσε κάποιος να πιάσει άγρια πουλιά. Αυτή την τακτική εφάρμοσα και άφησα σκόπιμα τον χάκερ ως «έξυπνο πουλί» να πιαστεί από την μύτη. Την άλλη φορά όμως, θα τον πιάσω απ’ τ’ αυτί και θα τον πάω στον Δάσκαλο ή μάλλον στον καθηγητή του διαδικτύου και θα τον ξεμπροστιάσει διαδικτυακά γιατί ο βλάκας άφησε και ίχνη…